ا.ر
عنوان :

آسیب دیدگی کهنه

متخصص ارتوپدی
با سلام و احترام
حدود 7-8 سال پیش توی سالن قسمت بالای نارک پی پام(زیر زانو به سمت بیرون) ضربه شدیدی خورد و درد زیادی هم گرفت تا چند ماه درد میکرد و خودش هم خوب شد. الان بعد از چند سال موقع پایین آمدن از کوه دوباره اون قسمت درد گرفته. این در حالی هست که طی این سالها فعالیت ورزشی هم داشتم حتی دویدن و پیاده روی های طولانی... لطفا راهنمایی کنید مشکل چی میتونه باشه؟!

سلام؛ درد مزمن طول کشیده زانو حتماً نیاز به بررسی و تصویر برداری داره

من قسمت زانو رو نگفتم لطفا با دقت سوالات رو بخونید

فرمودید زیر زانو؛ سؤال شما با دقت مطالعه شده.
میتونستید بگید از درد ساق پا رنج میبرید.