ن.ا
عنوان :

تنگی تنفس

متخصص نورولوژی(مغز و اعصاب و ستون ف ...
سلام.خسته نباشید.
من در طول روز گاهی تپش قلب ناگهانی میگیرم کم و زیاد یعنی شدید و گاهی ارومتر.
وقتی با یکی صحبت میکنم احساس میکنم الان حالم بد میشه باید از اینجا برم و یا خودم صحبت میکنم تنگی نفس میگیرم کوتاه میشه نفس کشیدنم و انگار یکی داره خفم میکنه وحشت زده میشم و حس میکنم باید از اون مکان برم و میرم جایی دیگه حالم بهتر میشه.. تند تند نفس عمیقم میاد و گاهی ناقص میشه نفس عمیقم..
گاهی اوقات نصف شب از خواب میپرم میبینم نفسم بند اومده و میدوام دم در قلبمم طوری میزنه که انگار از حلقم داره میزنه بیرون... لطفا راهنماییم کنید اینها چند بار در روز میشه
اگه دور هم بشینیم و صحبت کنیم من ناگهان حس میکنم باید از اونجا برم تپش قلب میگیرم و همش حس میکنم میمیرم و دیگه من سالهای بعد رو نمیبینم. تشکر.

با سلام، علایم اضطرابی محسوب می شود و با روانپزشک مشورت کنید.