ع.د
عنوان :

آکنه صورت

متخصص پوست، مو و زیبایی
همسرم در دوران نوجوانی و جوانی دچار آکنه های پوستی صورت بوده اند که به دلیل ور رفتن و.... الان جاش مونده وهمچنین الان که سن شان 38سالشونه بازهم در مواقعی جوش در صورتشان درمیاد
در طول بیست سال گذشته دکترهای زیادی رفتیم ولی تاکنون نتیجه ای جهت درمان و حذف جای جوش های قدیمی پیدا نکرده ایم
ممنون می,شوم راهنمایی بفرمائید
خصوصا در خصوص ساب سیژن

سلام. اول باید با درمان ایجاد جوش متوقف شود. بعد از توقف ایجاد جوش جدید با توجه به نوع اسکار به جا مانده نوع درمان انتخاب میشود. ساب سیژن، لیزر و خیلی درمانهای دیگه وجود دارند که برای اسکار آکنه میشود از آنها استفاده کرد