م.ک
عنوان :

قد

پزشک تغذیه و متابولیسم
سلام اقای دکتر
ببخشید ک وقتتون رو میگیرم میخاستم ببینم برای قد هم توصیه ای دارین ؟ اصلا در این حیطه کار میکنین ؟
من یه توضیح مختصری بدم
من 17 سالمه قدم 170 هستش 15 سالگی از طریق یه پزشک عمومی اقدام کردم برای رشد ولی نهایتا با دارو هایی که داد 1یا 2 سانت بلند شدم 10 سالم که بود از صفحه رشدم عکس گرفته بودم ک نشون میداد اندازه سن استخان هام 4 سال کوچک تر از خوده سنمه یعنی برای ادم 6 سالس حالا با همه اینا به نظرتون من چیکار کنم ببخشید پر حرفی هم کردم
توضیح دادم العان به نظرتون من باید چیکار کنم رشد داشته باشم

باید یکسری رعایت غذایی و حرکات اصلاحی داشته باشید

خوب ممنون میشم رعایت غذایی و حرکات رو بهم بگین ک چه کار هایی بکنم
من تهران نیستم متاسفانه
مگرنه همون اول مستقیما مراجعه میکردم مطبتون
خوب من العان چیکار کنم اقای دکتر برای شروع
اها خیلی ممنون من منتظرم فقط هرچه سریع تر فکر کنم بهتر باشه اقای دکتر چون سن داره میگذره
اقای دکتر چیکار کنیم امکان داره دیر بشه