م.ح
عنوان :

تپش قلب

متخصص قلب و عروق
باسلام بنده شش ماه پیش بصورت ناگهانی تپش قلب بالایی داشتم به جوری که خودم احساس میکردم بعدش به پزشک مراجعه کردم که با گرفتن ازمایش و نوار قلب اکو و غیره گفت که مشکلی نداری اما احساس میکردم یکهو ضربانم پایین میاد و نفس کشیدن سخت میشه و یکهو بالا میره بعد از چند ماه دوباره به یکی از متخصص ها مراجه کردم ایشون گفتن احتمال وجود یک راه مخفی در قلب هستش و احتمال داره چند سال یک بار به سراغت بیاد و شایدم نیاد بعد از اون من به کوه نوردی رفتم از دفعه اول که این اتفاق افتاد سابقه پیاده روی طولانی و کوهنوریدی طولانی رو داشتم ایندفعه که به کوه رفتم بعد از نیمی از راه متوجه شدم احساس خستگی میکنم و ضربان قلب بالا رفته درد عظلات داشتم در حد خستگی و احساس تاری چشم بعد از این اتفاق برگشتم در راه برگشت سمت راست بدنم شروع به سیخ زدگی شدید کرد و دست راستم انگار سمت بی حسی میرفت و تمام انرژیم تموم شدع بود بعدش به پزشک مراجعه کردم با گرفتن نوار قلب گفتن که ضربانتون روی 180 هستش و احتمال به خرابی دستگاه دادن چون فشارم نرمال بود بعد از اون هر دفعه که استرس و یا هیجان زده میشم قلبم شروع به تپش زیاد میکنه جوری که تا دستمو میزار روی قلبم از شدتش مطمعن میشم می خواستم ببینم مشکلم چیه ؟

سلام سنتون؟سابقه هر نوع بیماری؟سابقه قلبی در خانواده؟

نوارتون رو هم که ضربان 180 نشون میداد بفرستید اینجا

19 سال سابقه بیماری ندارم نوار قلب متاسفانه دکتر ندادش

علائم به حملات استرسی و اضطرابی بیشتر میخوره اما بهترین کاری که میشه واسه تشخیص قطعی کرد گرفتن نوار حین طپش هست