ع.ا
عنوان :

مشکل پا

متخصص نورولوژی(مغز و اعصاب و ستون ف ...
سلام و عرض ادب خدمت دکتر شفعی ثابت عزیز.
خسته نباشید
بنده 27 سال سن دارم.
حدوده 30 روز پیش بود در محل کارم که کارم نجاری مبلمان هستم. یک کامیون الوارهای بزرگ را خالی کردیم .حدود 4 ساعت طول کشید.
بعد از ظهر. همان روز طبق معمول یک قلیان کشیدم. کمی حالم خراب شد. دیگه نکشیدم. غروب همان روز با دوستم رفتیم بیرون . که تو راه یهو حالم خراب شد. علایم اینها بودند(ضربان قلب بالا-تنگی نفس-تعرق-ضعف شدید پاها.)
ولی بعد از چند دقیقه حالم کمی بهتر شد. بعد مقداری اب قند خوردم حالم بهترشد. دو روز بعد از اون حمله . باز نزدیک به غروب یک حمله دیگه بهم دست داد(ضربان قلب بالا-تنگی نفس-تعرق-ضعف شدید پاها.) رفتم دکتر عمومی .گفتن فشارت روی 9 هست. .سرم زدن حالم بهتر شد. نوار قلب هم گرفتن . گفتن مشکلی نیست. گفتن ورزش کنید تا سالم بمونی . من هم فرداش. یک ادم قلیونی .دو ساعت صبح و دو ساعت شب . به شددت خیلی زیاد بعد از پنج سال ورزش کردم.
و از فردای همان روز ضعف شدیده پاهام شروع شد (مور مور شدن . خستگی شدید. درد ساق پا . اسپاسم عضلات پا. زیاد که وایمیستم .درد مچ پا و کف پا با کمی ساق. کمی تاری دید.. حالت تهوع هم داشتم . استرس و اظطراب شدید. ترس از اینکه که بیماری سختی گرفتار شدم .ترس از مردن
کمی کار سخت انجام میدم ضعف میکنم حالم خراب میشه.
ولی اگه زیاد کار سخت انجام ندم. فقط اینارو دارم (ضعف شدید پاها.) (مور مور شدن . خستگی شدید. درد ساق پا . اسپاسم عضلات پا. زیاد که وایمیستم .درد مچ پا و کف پا با کمی ساق. کمی تاری ..البته وقتی استرس و اظطراب از بین میره حالم بهتر میشه و علایم ها خیلی کم میشه.
ولی الان حالت تهوع بهتر شده. ندارم. فقط موقع استرس و اظطراب یکم حالت تهوع دارم.
بعد تو این یک ماه دو بار چکاب دادم. دکتر ها گفتن مشکلی نیست. فقط کمی غلظ خون. کم بود ویتامین دی . کمی (کم خونی) . گلبولهای سفیدم هم 3800 هست.
بعد دریچه قلبم کمی شل شده.
پیش متخصص اعصاب و مغز هم رفتم . گفتن (پانیک )گرفتی .
4-5 روزی هست که پاهام و دستام موقع خوابیدن. کمی خواب رفتگی میشه.
از ظهر امروز هست کمی بازوهای. حالت مور مور شدن دارن

اقای دکتر پاهام منو از کار رو زندگی انداخت.
ممنون میشم بگید مشکلم چیه .

با تشکر

با سلام ، اضطراب می تواند علایم را توجیه کند، ولی تحت نظر متخصص مغز و اعصاب درمان را پیگیری کنید.