خ.ش
عنوان :

فشار خون متغیر

فوق تخصص قلب و عروق
سلام.من ده سال است فشار خون متغیر دارم وقتی خسته میشوم فشارم به 16 با 17 روی 10 هم میرسد.در حالت معمولی فشارم 14 یا 13 روی 9 است.اکو و تست ورزش هم چند بار دادم ولی نرمال بود.هیچ داروی فشار خونی به من نمیسازد و حالم بد میشود.چکار کنم؟لطفا راهنمایی کنید.ازمایش هایم به شرح زیر است.

سلام چربی خونTg بالاست اگر افزایش وزن دارید بایستی اصلاح کنید. هولتر فشار شاید لازم باشه و مطمین شد که در طول 24 ساعت فشارتون چقدره. و دقیقا بایستی دید اینکه میگید حالم بد میشه یعنی چی و اون موقع فشارتون چقدره

بهتر مجدداً به پزشک قلب یا نفرولوژیست مراجعه کنید

بله یکم ناحیه شکمم یکم
شکمم بزرگه فقط
حالم بد میشه ینی ضعف شدید و سردرد میگیرم و اصلا نمیتونم کاری بکنم
لطفا آدرس مطب رو به من بدید من شهرستان هستم ولی اگر بتونم میام تهران

شماره تماس من *****091269هست ،بیمارستان تریتا منطقه 22