ت.ت
عنوان :

شپش مو

متخصص پوست، مو و زیبایی
با سلام و خسته نباشید. دیروز متوجه حضور شپش در لای موهای دختر 7ماهه ام شدم. بعد از بررسی موهای خودم متوجه شدم که خودم نیر این مشکل را دارم . امروز شامپوی پرمترین استفاده کردم ولی در چند تار مو تخم شپش هنوز وجود دارد . از پزشک محترم پوست و مو خواهش میکنم راهنمایی کنند که درمان قطعی شپش مو چیست؟ آیا با استفاده کردن از شامپوی هگور مدل آنتی لایس تخم شپش کاملا درمان میشود؟ باتشکر

بعد از درمان ممکنه تخمها تا مدتی هنوز وجود داشته باشن.ولی زنده نیستن .نگران نباشید.شامپو nyliceرو هم امتحان کنید