م.ر
عنوان :

خروپف

متخصص گوش، حلق و بینی
باسلام داءم احساس خستگی مینمایم وخیلی از اوقات مجرای تنفسی تنگ میشود وصدای خروپفم را ضبط کردند وحشتناک است هر چقدر میخوابم باز خسته ام چون در خواب خوب نفس نمیتوانم بکشم لطفا راهنمایی بفرمایید. باتشکر

درود.شما دچار وقفه تنفس حین خواب هستید که دلایل مختلفی دارد.معاینه لازم است.گاهی انجام تست خواب هم ضروری است و بر اساس آنها درمان برای شما پیشنهاد می شود.