ت.ب
عنوان :

قلب

متخصص قلب و عروق
سلام گاهی اوقات سینه سمت چپم احساس میکنم که حالت سوزن سوزن میشه و میسوزه علت چیه
تا حالا دو بار هم پیش اومده که کتف سمت چپم درد بدی گرفته و احساس سوزش داشتم و طوی بوده که انگار کتفم میخواسته از جاش بیفته بخاطر درد،میتونه از قلبم باشه؟

سلام سنتون و اینکه سابقه چه بیماری هایی دارین و سابقه قلبی در خانواده

سلام 22 سالمه،سابقه بیماری که نداشتم ولی این اواخر تپش قلب گرفتم و اینکه مادرم هم جدیدا تپش قلب داره و مادر بزرگم هم بیماری قلبی داشت

خیر این علایم از قلبتان نیستش احتمالا مسائل استرسی باشه یا شاید از خود دستتون و عصباش

مرسی از پاسختون