م.ا
عنوان :

به تعویق افتادن عادت ماهانه

متخصص زنان، زایمان و نازایی
باسلام خدمت خانم دکتر عزیز. 25 سال سن دارم و یک و سال و نیم هست تقریبا که ازدواج کردم از دوران نوجوانی پریودم نامرتب بود و خیلی به پزشک مراجعه کردم و اکثرا قرص سیپروترون کامپاند تجویز و مصرف میشد اما تا یکسال خوب بودم و بعد از یک سال دوباره نا منظم میشد. البته ورزش هم تاثیر داشت و و قتی مرزش می کردم کاملا متوجه میشدم که پریود هام منظم تر میشه. موهای زاید در بدن و صورت دارم که آزار دهنده ست. خانم دکتر عزیز من الان خیلی وقته که سیپروترون مصرف نمی کنم. فعلا قصد بارداری ندارم اما می خوام کنترل شده جلو برم و هر وقت بچه خواستم اون موقع غصه نخورم که چرا به فکر نبودم. به نظر شما من تخمدان پلی کیستیک دارم؟؟؟ چون قبلا سابقه ش رو داشتم و اینکه مادرم هم میگن اینجوری بودن و پریودهاشون نامنظم بوده. وقت گرفتم برای دکتر زنان بیمارستان طالقانی اما می خوام اطلاعاتم دقیق تر بشه. من اگر اقدام کنم برای بارداری ممکنه چند وقت بعد باردار بشم؟؟؟ چون دکتری که قبلا رفتم گفتن تنبلی تخمدان داری. ایا تغذیه تاثیری داره؟ من هر ماه عرق رازیانه مصرف می کنم اما به طور منظم نه. ولی می خورم. لطفا کمکم کنید خیلی نگرانم.

باید مراجعه کنید و برای موهای زائد هم آزمایش انجام دهید هم دارو بگیرید بعد از دو یا سه ماه مصرف دارو موها را لیزر کنید فاصله تا رمان باردار شدن قابل پیش بینی نیست هرچه الان بهتر کنترل کنید( وزن پریود منظم و نداشتن موی زائد زودتر باردار می شود ضمنا نگذارید سنتان بالا برود

ممنونم. سیکل من معمولا 35 روزه هست. این ماه بعد از 45 روز پریود شدم. زمان تخمک گذاریم دقیقا کی میشه؟
با تشکر از شما

لطفا به متخصص زنان مراجعه کنید تعیین تخمک گذاری به این راحتی نیست شما اول باید پریود مرتب داشته باشید بعد تخمک گذاری مرتب