ز.د
عنوان :

سرد و گرم شدن بدن

متخصص بیماری های عفونی و گرمسیری
سلام.وقتتون بخیر. برادر 30 ساله ی من تا بحال دوبار دچار علائم مشابه شده و چند روز هم دربیمارستان بستری شده و ازمایش های زیادی رو ازش گرفتند و فقط گفتند بدنش خیلی عفونت داره... یکدفعه نصف بدنش سرد و نصف بدنش داغ میشه، فشارش به شدت افت میکنه و دچار نامنظمی ضربان قلب میشه و لرزش شدید بدن هم داره و رنگ صورتش هم سیاه میشه... میخواستم بدونم چه احتمالاتی برای علائمش وجود داره؟ ضمن اینکه نه اعتیاد و نه حتی مصرف سیگار یا قلیان هم نداره و آزمایش اچ آی وی و ... هم داده و مشکلی نبوده...

احتمال مسائل عفونی با این تظاهرات کمتر مطرح هست ،بهتره در درجه اول یک متخصص قلب ایشون رو ببینن