آ.ح
عنوان :

لک و تیرگی پوست

متخصص پوست، مو و زیبایی
با سلام و خسته نباشید خدمت شما دکتر بزرگوار.پوست صورت من من دچار لک و تیرگی در بعضی قسمت های صورتم میباشد (مثل دور لب زیر چشم ) کرم لایه برداری استفاده میکردم که بسیار از ان راضی بودم و کل صورتم صاف و سفید و بدون لک شده بود ولی چون متوجه شدم حاوی هیدروکینون میباشد و برای بارداری مضر است استفاده نکردم و بلافاصله کنار گذاشتم ماسک های خونگی مثل ماست و نشاسته یا آبلیمو هم تاثیری نداشت حالا میشه لایه برداری معرفی کنید ک برای بارداری یا شیردهی مضر نباشد؟در حال حاضر باردار نیستم.

سلام. از کرمهای لایه بردار در طی بارداری نباید استفاده بشه. از کرم ضد آفتاب فیزیکال استفاده کنید

تشکر فراوان