ف.1
عنوان :

ریزش مو

متخصص پوست، مو و زیبایی
باسلام وخسته نباشید.
دختری 25ساله ام.چند سالی میشه ریزش مو دارم موهای خیلی پرپشتی داشتم اما متاسفانه روز به روز کم پشت تر میشه چکار کنم ریزش موهام قطع بشه و مجدد رشد کنه لطفا راهنمایی ام کنین.باتشکر

با سلام

با توجه به شرح حال به احتمال زیاد الگوی ریزش موی شما منطبق با طاسی ارثی است البته تا معاینه نشین صددرصد نمی شه قضاوت کرداز انجاییکه ریزش مو در طاسی تا حدی بازگشت ناپذیر است بهتر است هر چه زودتر مورد بررسی هورمونی و سونو تخمدان و سایر ازمایشات لازم قرار بگیرین و درمان خوراکی هورمونی و ماینوکسیدیل براتون شروع شه. بهتره که مراجعه کنین