ف.ق
عنوان :

مشکل لثه و دندان

دندانپزشک
23سالمه...همیشه مواظب دندونام بودم..مسواک زدن و خلال کشیدن رو مرتب انجام میدم.
ولی الان یه دندون کوچولو روی فک بالاییم به وجود اومده..باید بکشمش؟نیاز به جراحی داره؟هزینش چقدره؟واینکه لثه هام تحلیل رفته و اون قسمتی که لثه تحلیل رفته یه حالت پوسیدگی هم داره...باید چیکار کنم.
هزینه کاشت یه دندون چقدره؟

بدون دیدن رادیوگرافی و معاینه حضوری در این مورد واقعا نمی توان نظر داد.

ممنونم