s.s
عنوان :

عفونت

متخصص بیماری های عفونی و گرمسیری
سلام، خسته نباشید، ببخشید اقای دکتر بنده تقریبا یک ماهه قسمت غضروف گوشمو سوراخ کردم ولی از همون روز اول درد داشت، هر روز عفونت و دردش داره بیشتر میشع، دست میزنم جیغم درمیاد، حتما باید پیش متخصص برم یا روزی دوبار اب نمک بزنم خوب میشع؟!

اگر تورم وقرمزی همزمان هم دارین عفونت بافت نرم مطرح میشه وباید درمان دریافت کنین