ح.ک
عنوان :

دچار یک بیماری بسیار بدی شده ام ، وباعث شده است حا

متخصص پوست، مو و زیبایی
دچار یک بیماری بسیار بدی شده ام ، وباعث شده است حالم از قیافم بهم بخوره ، و این بیماری که من میگم ، طوری است ،یعنی از خط ریش یا همان کنار گوش شروع به ریزش میکنه و همینطور به بالا به طرف سر یواش یواش ادامه میده ، وبد ترین جای ممکن است برای زشتی یک جوان ، الانم بنده دچار این بیماری شده ام ، وکسی هم هنوز علل این بیماری را نفهمیده و اسمش هم نمیدونه چیست ، لطفا من همراهی کنید ،
ببخشید ، سلام

با سلام
لطفاً یک عکس بفرستید
موهاتون ریزش داره؟
چند سالتونه؟
از کی شروع شده؟

23 سالمه ، از 18 سالگی شروع شده
ریش هم درنیامده ، و همچنین موهام از کناز گوشم داره یواش یواش ریزش میکنه و رو به بالا میره
کنار

بنظر بیمارى آلوپسى آره آتا هست، در مراحل اولیه قابل کنترله، با داروهای موضعی در مراحل اولیه موها مجدد درمیاد، لطف کنید به یک متخصص پوست و مو مراجعه کنید،قبل از درمان باید نمونه برداری جهت تأیید تشخیص ضروریه.

باید نمونه برداری کنم ، برای تایید بیماری الوپسب اره اتا ، قبل از مراجعه به پزشک پوست و مو

نه شما به پزشک متخصص پوست که مراجعه کنید خودشون نمونه بردارى میکنن.

مرسی از راهنمایتون ، خیلی ممنون