م.ج
عنوان :

پوست

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام، 21 سالمه و از 1 سال پیش صورتم جوش می زنه، لوازم آرایشی استفاده نمی کنم، می خواستم ببینم با ماسک خوب میشه یا باید دارو درمانی کنم، اگه میشه یه کرم ضد آفتاب هم بهم معرفی کنید. ممنون

سلام عزیزم، با توجه به اینکه جوشها داره اسکار میذاره باید درمان خوراکى شروع کنیم، قرص آزیترو مایسین 250 روزى یکى مصرف کنید،
ضدآفتاب مردانه سى گل براى پوست چرب شما توصیه میشه

ممنون، فرقی نداره کی قرص رو بخورم؟
و این که برای شستن صورتم از ژل شست و شوی سینره استفاده می کنم همونو استفاده کنم، یا تغییرش بدم؟

بعد از نهار میل کنید،
همون سینره خوبه