ن.ع
عنوان :

درد سینه

متخصص زنان، زایمان و نازایی
سلام و وقت بخیر
من یه خانم 27 ساله هستم و یک بار زایمان داشتم .
نزدیک پریودم درد سینه دارم هر ماه ولی این ماه بعد از اینکه پریودم تموم شده هنوز تو سینه چپم درد احساس می کنم. چکاپ سینه هر ماه بعد از پریود انجام میدم حتی پیش متخصص زنان واسه معاینه رفتم پارسال و مشکلی نبوده.
آزمایش خونم 2 ماه پیش دادم هیچ مشکلی نداشتم همه چی نرمال بوده
ولی فوبیای ترس از سرطان همیشه همراه منه
با وجود این تفاسیر به نظر شما درد سینه من چه علتی داره

سلام این دردها مربوط به تغییرات هورمونی طی سیکل پرید هست با پرهیز غذایی مثل نخوردن قهوه وچای وکاکائو بهتر میشه