ی.م
عنوان :

ضایع پوستی

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام خانم دکتر وقت بخیر من بالای ورودی واژنم یه دونه دارم که قبلا خونده بودم واسه پوشیدن لباس تنگ و ایناس و خیلیا داشتن..با پنبه گوش پاک کن که بهش میزنم یکم عصبش تحریک میشه میخاسم بدونم ممکنه زگیل باشه یا نه؟ و الان حدود 1 ماه ک هست یعنی من 1 ماه متوجهش شدم

سلام، به نظر زگیل نیست. دستکاریش نکنید. اگر خیلی ذهنتون را مشغول میکنه به متخصص پوست مراجعه کنید تا براتون ضایعه را بردارند