م.پ
عنوان :

لرزش گردن گردن درد هر روز شانه درد هر روز

متخصص نوروسرجری(جراحی مغز و اعصاب)
با سلام هر روز از خواب بیدا میشوم با شانه درد به سرعت عصبی میشوم و بدنم سوزن سوزن میشود مخصوص کف دست چپم بعضی اوقات لرزش سر دارم بعضی اوقات تق تق صدا میده گردنم مثل صدای شن رفتم دکتر دیسک ندارم گفت خیلی خیلی خفیفن پس علت چیه من باید پیش چ دکتری برم لرزش گردنم اعتماد به نفس من و زندگی من رو مختل کرده

برای لرزشتون باید پیش متخصص داخلی اعصاب برید برای بررسی بیشتر. اگه mri نکردین باید انجام بدین. بیارین از نزدیک ببینم و معاینه بشین