ن.س
عنوان :

درد در پشت قفسه سینه

متخصص قلب و عروق و فلوشیپ اینترونشن ...
جناب دکتر چند وقتیه پشت قفسه سینم یعنی کمرم گاهی اوقات سمت چپ و گاهی اوقات سمت راست درد میگیره . دردشم جوریه که صبح ها که بیدار میشم درد میگیره و به مرور زمان از بین میره یا کمتر میشه دردش. . خیلی ترسیدم که یه موقع از قلب باشه

درود بر شما،به همکاران روماتولوژی یا همکاران ارتوپد یا ستون فقرات مراجعه کنید

خیلی ممنون جناب دکتر
الان دردش از بین رفته جناب دکتر ولی کتف سمت راستم یعنی شانه سمت راست گاهی اوقات درد میگیره
من کلا خیلی قوز میکردم سر سفره یا پشت کامپیوتر یا کلا تو نشستن. ممکنه درده کمرم مربوط به قوز کردنم بوده باشه. تازگیا سمت چپ گردنم و شانه راستمم درد میگیره

درود بر شما،احتمال زیاد درد شما منشا عضلانی اسکلتی داره،که ممکنه با نشستن شما ارتباط داشته باشه،ویزیت همکاران ارتوپدی یا روماتولوژیست رو توصیه میکنم،اگه سنتون بالای چهل ساله میتونین توسط همکار قلب ویزیت و در صورت نیاز اکو کاردیوگرافی و. تست ورزش بشین

بله اقای دکتر خیلی ممنون. چون من چند هفته پیش اکو و پیش متخصص قلب رفتم ولی گفتن مشکلی قلبم نداره فقط یکم استرسیه و گفتن در صورت درد قفسه سینه قرصی به نام کُنکُور مصرف کنم ولی قفسه سینم درد نمیگیره. حس کردم مشکل از ریه هام باشه ولی ریه هامم علائمی نداره نه نفس تنگی دارم نه صدای خس خس نه چیز دیگه ای فقط صبحا یکمی خلط سفید رنگ روشن از گلوم میاد. و اقای دکتر من هنوز که هنوزه پشته قلبم یعنی کمرم سمت چپ یعنی دقیقا رو اون بر آمدگی پشته قفسه سینم سمت چپ درد میکنه صبحا دردش بیشتره و بعضی روزا تا شب هست و چند روز مادرم پماد میزد برام خوب بود ولی دوباره بعد از چند روز درد گرفت وقتی فشارم میده کسی با دست دردش بیشتر میشه و دوباره دردش به حالت کم برمیگرده. یعنی ممکنه مشکل از ریه هام باشه اقای دکتر؟ یا بیشتر این علائم مربوط به عضلس؟ من فوتبالم میکنم هفته ای یکبار ولی نفس تنگی و اینا حین دویدن ندارم
و سنمم 20 ساله خیر بالای 40 سال نیستم

نشانه های بیماری ریوی نداری،اگه درد صبحگاهیت با خشکی مفاصل همراه شده بهتر با همکار روماتولوژیست مشورت کنین

خشکی مفاصل یعنی چجوری اقای دکتر؟