ش.آ
عنوان :

جوش ؛آکنه

متخصص پوست، مو و زیبایی
با سلام و خسته نباشید من مدتی است که جوش های زیر پوستی دردناکی میزنم که باعث شده روی پوستم ناصافی و جای جوش قرمز بوجود بیاره.هر فوم و پن و ژل شستشو صورت استفاده کردم بی اثر بودن خواهشا راهنماییم کنید ممنونم

سلام، شما حتما باید آزمایش بدید. ممکن هست اختلال هورمونی داشته باشید. لطفا به متخصص پوست مراجعه بفرمایید