ا..
عنوان :

لکه

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام دکتر خسته نباشید... من حدود 7 ماه پیش متوجه لکه سفید رو گردنم شدم به چند تا متخصص مراجعه کردم گفتن قارچ تینه ا ورسیکالر هستش شامپو و دارو صد قارچ از خانواده کانازول دادن بعد حدود 3 ماه شایدم کمتر کاملا خوب شد جاش معلوم نبود البته اخرای خوب شدنش یه تهران که اومدم آمدم خدمتتان شما هم گفتید قارچ بوده خوب شده بعد اون دیگه کاملا محو شد البته من حتی بعد خوب شدن تو هر با. حمام رفتن از شامپو کوتوکونازول استفاده میکنم ا به الان اما حدود 3 روزی هستش حس میکنم جای لکه معلومه جای همون قارچ البته گاهی اوقات به صورت یه هاله... باید خیلی توجه کنی گفتم ببینم با وجود استفاده مدام از شامپو و هر چند وقت یه بار از قرص صد قارچ باز احساس میکنم جاش معلومه با وجود اینکه از بین رفته بود.... با تشکر
دکتر عکس دوم که لکه سفید واضح هستش مال قارچ هستش مال حدود 6 یا 7 ماه پیش
عکس اول ما الانه جاش کامل خوب شده بود معلوم نبود ولی الان احساس میکنم جاس معلومه البته جلو نور لامپ جلو آفتاب نگاه میکنی معلوم نیست تقریبا
حالا سوالم در کل اینه چرا با وجود اینکه می بینید لکه روز اول چطور بوده و خوب شد و جاش محو شده بود و مدام از شامپو صد قارچ استفاده میکنم چرا جاش کمی معلومه و باید چکار کرد به نطرتون متشکرم
البته این چند روز از پماد فلویوسینولون استفاده کردم .. م قعی فقط از شامپو استفاده میکنم محل صایعه اصلا یا خیلی زیاد معلوم نیست

فلوسینولون و شامپو سلنیومرو ادانه بده.خوب میشه کم کم

ممنونم دکتر