ص.ت
عنوان :

درد کمر و بیرون زدن دنبالچه

متخصص طب فیزیکی و توانبخشی
سلام من حدود 7 سال پیش در اسکیت از روی رمپ زمین خوردم و اولا مشکلی نداشتم تا این که سر کار رفتم و کارم جوری بود که فقط روی صندلی میشستم حدود 7 ساعت اینا در روز بعد از مدتی کار کردن کمر درد گرفتم و بعد از مدت ها فهمیدیم که دنبالچه من به بیرون زده کاملا حالا میخوام بدونم باید چیکار کنم شکسته بند و فیزیوتراپی رفتم ولی اصلا کار ساز نبوده چه راه حلی پیشنهاد میکنین ؟

باید معاینه شوید در صورت نیاز مانیپولاسیون دنبالچه میتواند مفید باشد