س.س
عنوان :

کاهش پلاکت و گلبول سفید

فوق تخصص هماتولوژی و انکولوژی کودکا ...
با عرض سلام و خسته نباشید.
جناب دکتر یکسال و نیم پیش بصورت اتفاقی متوجه شدیم که مادرم پلاکتشون پایینه(118)به دکتر متخصص داخلی مراجعه کردیم چون مادرم از مراجعه به متخصص خون وحشت دارن.ایشون اول دو دوره کورتن تجویز کردن که چون مادرم بیماری قند دارن قندشون خیلی بالا رفت و قطع کردن دارو رو.بعد چند ماه فولیک اسید و b12مصرف کردن.بعد از گذشت حدود یکسال پلاکت به میزان نرمال رسید هفت ماه پیش.بعدش دیگه چکاپ نکردن تا الان که دوباره کاهش پلاکت وگلبول سفید دارن که ازمایش خون محیطی هم دادن که جواب cbc وخون محیطی رو ممنون میشم لطف کنید ببینید و منوراهنمایی کنید.
مادرم متفورمین برای قند.متورال و دیلتیازم.رزواستاتین.وپریمیدون با دوز پایین برای پارکینسون مصرف میکنند.
از لطف و راهنمایی شما خیلی ممنونم

نیازی به درمان نیست ولی حتما نیاز به معاینه دارند