م.ا
عنوان :

ریزش مو

متخصص پوست، مو و زیبایی
موهای من زیاد میریزد گاهی روی دستم می افتد احساس میکنم مبینم به حدی زیاده که روی فرش پر از مو شده در حین شانه کردن هم می ریزه درکل زیاد می ریزد چه باید کرد ؟

عزیزم ریزش مو علل بسیار متنوعی داره که تنها با معاینه بالینی و بررسی دقیق پوست سر قابل تشخیصه. توصیه می کنم اگر ریز موی حسابی داری حتما مراجعه حضوری داشته باشی تا هر چه زودتر تشخیص و درمان داده بشه