س.م
عنوان :

دیابت بارداری

متخصص زنان، زایمان و نازایی
سلام، من بارداری اولمه، 35 سالمه، از هفته 28 فهمیدم دیابت بارداری دارم ، آزمایش ناشتا قندم 88، و دو ساعته بعد گلوکز 165 بود، رژیم گرفتم و با رژیم سعی کردم کنترلش کنم اللن تو هفته 35 هستم و رژیم واقعا اذیتم میکنه همش گرسنه هستم تو هفته 31 وزن بچه 1723 گرم بوده،خیلی نگران وزن بچه هستم، دکتر هم بهم دارو نداده برای دیابت، به نظر شما باید دارو بگیرم برای دیابت؟
سوال اصلیم اینه که چقدر احتمال داره در بارداری بعدی دیابتی بشم، سابقه فامیلی ندارم و وزن قبل بارداریم 55 و قدم 161 ، بی خوابی زیاد در 4 ماه اول داشتم و خیلی هم خوراکم زیاد بود تا 6 ماهگی هم 10 کیلو اضافه وزن داشتم که بعد دیابت با رژیم 3 کیلو کم کردم
کنترل دیابت الان برام خیلی سخت شده با رژیم میتونم دارو مصرف کنم تا 38 هفته و یکم خوراکم رو بیشتر کنم؟
بارداری بعدی چکار کنم دیابت نگیرم؟

بعضی بانوان فقط در باداری دیابت دارند و شانس پایدار ماندن ان بعد بارداری و یا بارداری بعدی کم است اگر قند تان با رزیم کنترل است نیاز به انسولین ندارین