ص.ب
عنوان :

ویتلیگو

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام .خانم دکتر خسته نباشید .من 32سالمه و هشت ساله دچار بیماری ویتلیگو هستم .و روز ب روز بیشتر پیشرفت میکنه .ده جلسه نور درمانی رفتم داروهای مختلف استفاده کردم ولی فایده نداشت با این پیشرفت تصمیم گرفتم دیگه سفید بشم
در حال حاضر پاهام از انکشت تا زانو سفید شد.نصف صورتم .دستام تا مچ .و بعضی جاهای دیگه بدنم.تحت نظر دکتر صدیفی شیراز سه تا پماد منو بنزن هم استفاده کردم ولی بعدش بخاطر شرایطم نتونستم
چه راهی وجود داره ک بقیه بدنم سفید بشه واقعا دارم عذاب میکشم

اگربیش از نود درصد سطح بدن دچار وتیلیکو شود می توان بقیه رو سفید کرد ولی استرس را کم کنید مشکل تیروئید هم بررسی شود

متاسفانه هیچ راهی واسه کم شدن استرس وجود نداره بخاطر شرایط زندگی .روشی بجز منو بنزن واسه سفید شدن وجود نداره مث امپول؟
ممنونم از راهنماییتون