ز.م
عنوان :

گلبول سفید بدون علامت

فوق تخصص هماتولوژی و انکولوژی کودکا ...
باسلام واحترام خدمت جناب آقای دکتر فرانوش. پسرم 21,سالشه آزمایش خون داده وکمی New پایین یعنی 43/7 درصد وLymبالا یعنی 44/1 درصد هست دوسال قبل هم آزمایش داد که
monبالا بود یعنی درصد 9/2 بود اما ایندفعه mon= 8/8 هست
تعداد کل گلبولهای سفیدش 4510 هست و
تعداد
new= 2/0 و0/4,= mon و Lym =2/0 آیا جای نگرانی داره وچه کارهایی لازمه انجام بده تا خدای نکرده به مشکل جدی دچار نشه.متشکرم ضمنا اگه لازمه بفرمایید تصویر تمام آزمایشش رو براتون ارسال کنم.