س.م
عنوان :

حس بویایی

متخصص گوش، حلق و بینی
سلام من الان در هفته 37 بارداری هستم سه هفته پیش سرماخوردگی شدید داشتم و بعد عفونت لثه گرفتم که الان هردوش خوب شده ولی متاسفانه من حس بویایی ندارم و هیچ بویی رو حس نمیکنم مزه شور و شیرین و تلخ رو میفهمم ولی مزه غذا رو نمیتونم تشخیص بدم و هیچ بویی رو حس نمیکنم میخواستم بدونم مشکل من چیه و خوب میشم؟؟ چون من تابحال چنین مشکلی نداشتم چیکارکنم خوب شم؟؟؟ مرسی از راهنماییتون

سلام کاهش بویایی بدنبال عفونت تنفسی فوقانی ممکن است بروز کند عللی مثل سینوزیت یا پولیپ هم باید مد نظر باشد پس از معاینه گاه با درمانهای لازم بویایی یهتر خواهد شد به متخصص گوش و حلق و بینیتان جهت معاینه و درمان مراجعه کنید