م.ن
عنوان :

دمپایی طبی

متخصص طب فیزیکی و توانبخشی
سلام من خار پاشنه ندارم.چند روزیه که دمپایی ای گرفتم که قسمت پاشنه ش برجستگی داره و انگار مخصوص کساییست که خار پاشنه دارن.آیا استفاده ازش برای من خوب نیست؟ وقتی میپوشمش انگار پاشنه م رو اذیت میکنه

سلام ممکنه دمپایی که گرفتین استانداردهای لازم برای کف پا و اناتومی نرمال بدن را نداشته باشد

از سه راه جمهوری که مخصوص فروش وسایل طبی ست گرفتم و مغازه ش معتبره.اما قبلا دمپایی طبی داشتم این مقدار قسمت پاشنه ی پاش برجستگی نداشت .انگار دمپاییش مخصوص بیماران خار پاشنه ست.استفاده ش برای من که خارپاشنه ندارم ضرری داره؟
الان عکسشو میذارم
عکسش اینه خانم دکتر
نمیتونم عکسشو بفرستم