ح.س
عنوان :

درمان تنبلی چشم شدید در سن 16 سالگی

متخصص چشم پزشکی
سلام من امروز برای سنجش بینایی به بیمارستان رفتم و متوجه شدم تنبلی چشم شدیدی دارم به طوری که بت گزاشتن تمام عدسی ها باز نتوانستم بزرگترن علامت را درست تشخیص بدم سن من 16 سال هست میخواستم بدونم چجوری درمان می شود
من خط اول را نمیتونم تشخیص بدم حداقل در چه مدت میتوانم حداقل 3 خط بالا را دقیق درست جواب بدهم

با سلام. درمان تنبلی چشم در سن شما بسیار چالش برانگیز هستش. ولی در هر حال امکان پاسخ دهی وجود داره. معاینه دقیق چشم و براساس اون درمان تنبلی توسط چشم پزشک توصیه میگردد. مدت زمان خاصی رو نمیتونم عنوان کنم.