م.م
عنوان :

تاری و درد چشم و قرمزی

متخصص چشم پزشکی
با سلام بنده پیوند مو داشتم و مجبورم هرروز دوباره مو هام را بشورم با شامپو کف و شامپو بچه و آب خالی هرکدام به مدت 15 دقیقه از اول کار چشمم دچار قرمزی شدید شد کم کم یک چشمم کمی تار شد تازگی دردم بهش اضافه شده چیکار باید بکنم مشکل از چیه؟

درود. احتمالا به علت شستشوی مکرر بخشی از ماده شیمیایی وارد چشمتون شده. حتما اشک مصنوعی استفاده کرده و در اولین فرصت توسط چشم پزشک معاینه شوید.