م.د
عنوان :

جداشدگی شبکیه

متخصص چشم پزشکی
سلام خسته نباشید من 6 ماه پیش بعد 12 سال عمل جداشدگی شبکیه انجام دادم و همان بعد از عمل با تزریق گاز شبکیه چسبید و الان دور چشمم باکل هست اما بدلیل اینکه 12 سال شبکیه جدا بوده دیدم برنگشت و فقط میتونم از خیلی نزدیک یه چیزایی تشخیص بدهم خواهشا اگر در ایران یا جهان موردی بوده در طب سنتی که از طریق تزریق داخل چشمی محلول گیاهان دارویی شبکیه ترمیم شده است و دید ده دهم شده بگید؟

درود. جای خرسندی است ک نتیجه عمل، چسبیدن شبکیه بوده. ولی متاسفانه به علت گذشت زمان زیاد، دید هنوز بهتر نشده. بعید میدونم ک مورد سوال شما اصلا وجود داشته باشه یا ممکن باشه.