ح.ق
عنوان :

حساسیت فصلی

متخصص گوش، حلق و بینی
با سلام . همسرم خانم 45 ساله سه روز است آب ریزش همراه با تب و لرز بدون گلو درد دارد . نواحی پیشانی و گوش و دندان ها تیر می کشد و کمی عطسه دارد . کمی استخوان درد و شل بودن بدن ادامه دارد.نبض در حدود 90 است و فشارخون 9 روی شش است .
سابقه حساسیت نیز دارد .
قرص سیترزین 10 یک عدد در روز و آدولت کلد هر هشت ساعت مصرف شده و می شود .
در حال حاضر تاثیر قرصها در حد دو ساعت است .
لطفا راهنمایی فرمائید نیازی به مراجعه به کلینیک می باشد و در صورت امکان تجویز دارو.
با تشکر.

درود.علایمی که می فرمایید به نظر میرسد که در حال حاظر مربوط به یک عفونت ویروسی است.بهتر است پزشک ایشان را معاینه کند.