م.ا
عنوان :

نگاه نکردن نوزاد

متخصص بیماری های کودکان
سلام اقای دکتر. من یک نوزاد چهارماهه دارم.زمانی که اون رو بغل می کنم به من نگاه نمی کنه و به اطراف نگاه می کنه و زمانی که نگاهم رو به طرفش می برم سرش رو به سمت دیگر می برد. می خواستم بدونم این نشانه بیماری هست؟ آیا این نشانه اوتیسم هست؟

سلام مادر عزیز نوزادان از بدو تولد میتوانند ببیننداین نگاه در فاصله 20تا30سانتی متر میباشد فاصله بیشتر قابل دیدن نیست تکامل رشد بینایی در دو ماه اول شروع وبیشترین است وتکامل نهایی تا شش الی هشت ماه اول است

پس چرا تا من به اون نگاه می کنم نگاهش رو به طرف دیگر می برد.نگاه من از نزدیک هست ولی اون به طرف دیگر نگاه می کنه.آیا به نظر شما نوزاد من اوتیسم دارد یا خیر؟

تشخیص اوتیسم تا سن زیر 18ماهگی خیلی مشکله حتی بعضی از کودکان وشیرخواران که بعدا اوتیسم داشتند در سن شیرخوارگی تماس چشمی خوبی داشتند تحریک بینایی در سن شیرخوار شما بصورت حسی خیلی زیاده وممکنه با تحریکات حسی اطراف سر رو برگردونه ویا خیره شدن به سقف در این سن طبیعی است مراقب باشید اگر معاینه چشم در ابتای تولد ونوزادی از جهت مشکلات مردمک وعدسی وقرنیه وعفونتها سالم باشد واین مشکل شما بتریج مرتفع میگردد