ص.ا
عنوان :

مشکل روده

فوق تخصص گوارش و کبد
من آقای اسماعیل زاده هستم مشکل روده و درد روده و همورویید دارم و همچنین درد کمر

برای تشخبگیص دقیق لاید معاینه شوید

تا حالا 7تا دکتر رفتم قرض خوردم خوب بودم اما بازم بعداز یه هفته الان بازم دچار عفونت میشوم مدفوع بی اختیاری درد در کمر

باید کولوتوسکوپی شود.تغییر دکتر ومراجعه به پزشکان مختلف باعث بتعویق افتادن تشخیص هزینه اضافی وسردرگم کردن خود وپزشک میشود

کولون هم رفتم گفتن همورویید هیچ عکسی هم ندادن

بهرحال بدوک معاینه ورویت مدارک من نمیتونم دارویی تجویزکنم .حتنا به فوق گوترش مراحعه کنید