م.ا
عنوان :

ریزش مو

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام مهردادم 26 سالمه مو هام کم پشت شده آیا درمانی هست به غی از شامپو
به غیر از شامپو

سوالات مشابه

ریزش مو شدید

سلام و عرض ادب . آقای دکتر طی دو سه سال قبل تا الان ریزش موشدید دارم مزو و انواع درمانهارو انجام دادم . چند دوره قرص سیستین ب 6 خوردم و زینک . بهتر شد ولی دوباره شروع شده الان هیرویت میخورم . ولی شدید ریزش دارم .

پسوریازیس

سلام برای درمان پسوریازیس چه درمانی پیشنهاد میدید ؟ از زدن پماد به طور مداوم خسته شدم .به محض استفاده نکردن دوباره برمیگرده.خط رویش مو .اطراف بینی و زیر سینه پشت گردن و الان هم زیر بغل درگیر شده

جوش صورت

سلام وقت بخیر خسته نباشید بنده به دلیل جوش صورت مدت 6 ماه هس که قرص راکوتان را مصرف میکنم روزی یک عدد الان مشکلم حل شده وپیش دکتری که میرفتم امکان رفتنش را ندارم پام شکسته ودکتر هم جواب نمیدن چون دکتر گفته بودن دوره درمانت 6 ماهه هس میخواستم ببینم میتونم مصرف را قطع کنم؟ تدریجی باید قطع کرد؟

خارش شدید تمام بدن

سلام دکتر مادربزرگم تمام بدنش خارش شدید داره دست و پاهاش و پشتش تمامی بدنش به صورت نقطه های قرمز رنگی روی پوستش ظاهر شده به شدت خارش می کنه نمی دونم چیکارش کنم اگه لازم ویدئویی هم باهاتون صحبت می کنیم کامل ببینیدش خیلی دست و پاهاش و میخارونه اینقدر میخارونه که ازش خون میاد پوست سرشم اینطوری شده پشتش کل بدنش نمی دونیم چیکار کنیم.داروخانه هم یه قرص بهش دادن اسم قرصه ستیریزین هستش. عکس هایی از پوست بدنش رو واستون ارسال می کنم واستون. خیلی ممنونم

لکه شدن پوست

سلام. یه سال پیش روی ساق پام یه لکه ایجاد شد که اگر بخارونمش یکم پوسته پوسته میشه. هفته پیشم روی گردنم زده. دیروزم روی ساق دستم زد اولش دون دون بود بعد بهم چسبید یه لکه شد. میخواستم بدونم از چیه جناب دکتر؟