س.س
عنوان :

جوش همراخ با خارش

متخصص پوست، مو و زیبایی
با عرض سلام و خسته نباشید. مدت سه روزه که روی سینه و گردن ،شکم و پشت و دست من جوشهای ریز قرمز همراه با خارش به وجود آمده و هرروز هم تعدادشون بیشتر میشه. شبها خیلی خارش زیاد میشه. اکثرا میگن حساسیت هستش ولی من تا الان اینجوری نشده بودم و از لباس جدید یا خوراکی جدیدی استفاده نکردم که شک کنم به اون حساسیت داشته باشم. عکس قسمتی از جوش ها رو براتون ارسال کردم. ضمنا من ابله مرغان هم قبلا گرفتم. لطفا راهنمایی بفرمایید.ممنون از شما

سلام. سابقه مسافرت در 1.5 تا 3 ماه گذشته نداشتید؟

خیر نداشتم. و قابل ذکره که این جوشها دو هفتست همچنان دارن بیشتر میشن. به پزشک مراجعه کردم انتی هیستامین دادن ولی هیچ تاثیری نداشت. حتی خودم به خاطر ترس از گال، پرمترین استفاده کردم هیچ تاثیری نداشت. اول روی شکم و سینم و پشتم بودن و الان گردن، ران پا و بقیه جاها رو هم درگیر کردن. بعضی جاها حتی شکل جوشها هم تغییر کرده توی عکس ضمیمه شده.

شما حتما باید معاینه شوید پیشنهاد میکنم حتما به متخصص پوست مراجعه بفرمایید

بله نوبت گرفتم که مراجعه کنم. ولی این رو بگم که اول یه لکه مادر پشت پام ظاهر شد. روی ران. که خیلی شبیه قارچ بود. بعد از اون جوشهای کوچکتر ظاهر شد. که طبق مطالعاتم میتونع یه حساسیت به اسم روزه آ باشه. و حدس پزشک هم توی ویزیت اول روزه آ بود. میخوام مطمئن شم که آیا جوشها به روزه آ شبیهن یا خیر؟ و چه توصیه هایی برای بهبود دارین

شبیه روزه آ هستند. تقریبا 8 هفته طول میکشه تا کاملا خوب بشه. میشه براتون قرص خوراکی و داروی موضعی شروع کرد.

خیلی ممنونم از پاسخگویی شما. به وجود اومدن جوشهای جدید روی پوست تا چه زمانی ادامه داره؟

روند بهبودی شما میتونه تا 8 هفته طول بکشه.