س.ر
عنوان :

هماتوم بارداری

متخصص زنان، زایمان و نازایی
سلام خانوم دکتر من در هفته 8یک هماتوم5*13 میلی متر داشتم. درهفته9به8*19 تبدیل شد و در اواخر هفته 10به 8*18 تبدیل شد. در هفته یازده هیچ استراحتی نداشتم و دارم وارد هفته 12میشم به نظر شما من باید چه نوع استراحتی داشته باشم؟؟ چکار هایی میتونم انجام بدم چکار هایی نمیتونم؟؟ توماشین نشستن مشکل داره ؟؟ وایسادن وکارای شخصی چی؟؟

فقط عدم نقاربت و شنا نخوردن مواد رقیق کننده خون مثل عسل سیر کیوی....

ینی چی

مراقبتهای لازم در این موارد که گفتین