ش.ز
عنوان :

گلودرد

متخصص گوش، حلق و بینی
سلام خسته نباشید 6روز پیش عمل لوزه انجام دادم دودفعه خونریزی داشتم ولی با اب سردو بستنی خونشو بند اوردم ولی دیشب توخواب ساعت 5صب دوباره خونریزی کرپ و ب همین روش بند اوردم ایا عادی هستش؟!چکار باید بکنم کی پس خوب میشم

سلام،تا دو هفته پس از جراحی احتمال خونریزی وجود دارد.در صورت بروز خونریزی بهتر است به پزشک خود مراجعه کنید.