ا.ا
عنوان :

بیماری روزاسه

متخصص پوست، مو و زیبایی
با عرض سلام و تبریک سال نو . من بیماری روزاسه دارم 3 جلسه لیزر پی دی ال انجام دادم فعلا قرمزی برطرف شده در حال حاضر کرم مترونیدازول یک درصد مصرف میکنم گاهی وقت ها یک طرف صورتم التهاب میگیرد برای این موضوع چه کاری باید انجام بدم . کرمی هست ؟ مدت طولانی یک روز درمیون انتی بیوتیک داکسی ساکلین مصرف میکنم احساس میکنم اگر نخورم جوش میزنم بهتر نیست مدتی قرص راکاتون مصرف کنم و سوال بعدی ام وسط سینه ام به تازگی قرمز شده کرم ضد قارچ کتودرم مصرف کردم اما اثر نداشت حتی وقتی مصرف میکردم بدتر شد ایا این مشکل مربوط به بیماری روزاسه من هست در ضمن گاهی وقت ها روی گردنم هم جوش های خیلی ریز میزنم با تشکر از پاسخ شما

با سلام

ممکن است روزاسه پوست بدن را هم درگیر کند ولی تشخیص های دیگر هم مطرح است و ممکن است علت های دیگری هم وجود داشته باشد

راکوتان حتما باید توسط متخصص و بعد از بررسی کامل شرح حال بیماری و شرح حال دارویی و بررسی وجود یا عدم وجود درگیری چشم تجویز شود و بهتر است مراجعه کنین

در کل روزاسه سیر مزمن و عود کننده دارد و درابتدا برای موارد مثل شما انتی بیو تیک های خوراکی و موضعی تجویز می شود و بعد از مدتی فقط موضعی با این وجود گاهی به دلیل عود دوره های مجدد انتی بیوتیک خوراکی تجویز می شود

برای کاهش قرمزی روزی یک بار از کرم mirvaso استفاده کنین استفاده از پن به جای صابون و استفاده از ضد افتاب ضروری است از ارایش سنگین و تحریک پوستی وفراورده های با پایه الکل خودداری کنین