م.ا
عنوان :

زخم

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام آقای دکتر خسته نباشید .
داداشم سربازه کنار گردنش یه زخم هست وقت دکتر رفتن نداره چون پنج شنبه غروب میاد جمعه صبح میره اصلا بهش مرخصی نمیدن خواهشا بگید چه پمادی استفاده کنه .
الان عکس میفرستم براتون .
توروخدا زود جواب بدید تا خونه اس بریم براش داروبگیرین
آقای دکتر خواهشا جواب بده

پماد فلوسینولون روزی دوبار بزنه.بعد ده روز بهتر نشد باید دیده بشه

سلام آقای دکتر آیا درمان قطی برای موهای زائد صورت وجود داره
سلام آقای دکتر خسته نباشید .من پارسال برای شما عکس های لک های که روبدن بچه ام بود رو برای شما فرستادم که تا الان هیچ تعقیری نکرده به نظر شما همو ن خال مادرزادی میتونه باشه
این عکس الان که گرفتم .وعکس پایین مال پارسال
آقای دکتر توروخدا زود جواب بدید .من خیلی استرس دارم
این عکس روهم که فرستادم روبی زحمت نگاه کنید .نمیدونم چرا زبرشده چیکارش کنم براش کرم نرم کنندزدم ولی بازم همونجوریه

بله اگر تغییری نکرده مهم نیست