م.س
عنوان :

درد در دست چپ و تیر کشیدن

متخصص قلب و عروق و فلوشیپ اینترونشن ...
سلام وقتتون بخیر دست چپ من تیر می کشه و این درد توی قفسه سینه هم وجود داره بعضی وقتا حتی دست سمت راستمم لمس میشه اینقدر که تیر می کشه
و به شدت استرس دارم لطفت راهنمایی کنید ممنون میشم دلیل این درد در دست چپم چیه
اقای دکتر
ببخشید

درود بر شما،اگه سنتون زیاد نیست احتمالا این درد ها منشا اسکلتی دارن یا ناشی از استرس هستن

خیر 20 سالمه
خوب چیکار کنم؟
آقای دکتر
اقاااای دکتر

درود بر شما و پوزش بابت تاخیر،اگه دردتون بر طرف نشد اول توسط یه همکار قلبی ویزیت و معاینه بشین .اگه مشکلی نداشتین ممکنه نیاز بشه توسط ارتوپد ویزیت بشین،کاهش استرس هم مفیده