م.ن
عنوان :

جوش صورت

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام خسته نباشید خیلی وقته صورتم جوش میزنه دیگه واقعا دارم اذیت میشم الان یه روغن تی تری اسمشه اونو میزنم روزی 2 بار میخام راکوتانم بخورم همزمان بنظرتون این 2 تا مشکل داره استفادشون باهم؟
بهترین راه تا 4 ماه دیگه جواب بده بنظرتون چیه؟
دیگه واقعا خسته شدم

سلام. روآکوتان را باید تحت نظر پزشک مصرف کنید و از نظر آزمایش خون مکرر چک بشید. این دو دارو با هم تداخل ندارند. حتما به متخصص پوست مراجعه کنید.