س.ز
عنوان :

لکه هایه قهوهای بر رویه ساق پا وزیر زانو.

متخصص پوست، مو و زیبایی
با سلام خدمت شما اقایه دکتر سعیدی. بنده 28 سال سن دارم با قد 178و وزن 115 مدت6 سالی است که بر رویه ساق پایه چپم لکه هایه قهوه ای رنگ وبدون هیچ درد وخارشی ظاهر شدن و نزد چند دکتر رفتم بعد از نمونه برداری از لکه ها و ازمایش گفتن ویتامین بخور ولی الان پایه راستم هم شروع کرده به تعغر رنگ دادن مثل پایه چپ میخاستم بدونم مشکل از چیه عکس هم فرستادم . با تشکر

این احتمالا بیماری سامبرگ هست

سلام اقایه دکتر ممنون از پاسخ دادان شما . میخواست بپرسم میشه یکم درباره این بیماری توضیح دهید که در اثر چی این بیماری به وجود میاد وراه درمانش چیه یا جلوگیری از بیشتر نشدنش باید چیکار کنم یا اینکه خطرناک است این بیماری یا نه

گفتم احتمالا سامان.این بیماری در اثر نشت خون از داخل مویرگهای ساق پا رخ نیده.چیز بدی نیست.شبها بالش زیر پا بگذارید و قرص ویتامین ث بخورید.بهتر نشد به متخصص مراجعه کنید