ا.ن
عنوان :

تیرگی پوست صورت

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام
وقتتون بخیر.
از زمان تولدم تا سنین 11-12 سالگی، پوست صورتم مثل پوست بقیه ی بدنم روشن و سفید بود، اما بعد از مدتی به تیرگی دراومد و خیلی بد شد. به طرزی که اعتماد بنفسم به کل پایین اومد...
میخواستم بدونم آیا تیرگی پوست صورت، یعنی از گردن به بالا، رو میشه درمان کرد یا ربطی به ژنتیک و... داره و قابل درمان نیست؟!
و اینکه بنده نزدیک به 9 کیلو اضافه وزن دارم و آیا این اضافه وزن هم تاثیری بر این تیرگی داره یا نه؟

سلام. اضافه وزن میتواند در بعضی نقاط بدن باعث تیرگی بشه. شما حتما باید از ضد آفتاب استفاده کنید. شما باید معاینه بشید تا در صورت نیاز براتون درمان دارویی شروع بشه. پیشنهاد میکنم حتما به متخصص پوست مراجعه کنید

پس این مشکل قابل درمانه؟ درسته؟

شما حتما باید معاینه بشید ولی با توجه به شرح حالتون به نظر میرسه قابل درمان هست