ع.غ
عنوان :

تنگی کانال

متخصص نوروسرجری(جراحی مغز و اعصاب)
سلام و عرض ادب اقای دکتر خسته نباشید قبلا باهات صحبت کرده بودم من همون اقایی هستم که عمل دیسک کمر و تنگی کانال کرده بودم الان بعداز چهارماه هنوز تعادل برای ایستادن ندارم حرکت پاها بهتر شدند و همچنین قدرت پاها اکثر حس ها برگشتند ولی هنوز قسمتی از اندام تحتانی و کف پاها بی حسند البته حس ضعیف دارند عضله هم کمی اومده بپیوست ام ارای جدید رو براتون ارسال می کنم لطفا منو برای بهبودی راهنمایی کنید خدا خیرتون بده

سلام. الان تهران نیستم. حدود دو هفته دیگه مطب تشریف بیارین برای ویزیت

اقای دکتر راه حل درمان دارم

بدون ویزیت و معاینه نظری نمیتونم بدم. اگر نمیتونید بیاین با جراح قبلی خودتون مشورت کنید