ا.ر
عنوان :

درمان آکنه و جای آکنه در بارداری

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام خسته نباشید، 24 ساله هستم و در هفته 20 بارداری. 5 سال پیش بخاطر آکنه اکوتان مصرف کردم و بعد از مدتی که آکنه ها برگشت داکسی سایکلین و داروهای موضعی. از ابتدای بارداری به شدت جوش میزنم و جای جوش ها خیلی قرمز شدن، در دوران بارداری یا شیردهی دارویی هست که کمک کنه؟

ازیترومایسین و اریتومایسین خوراکی بی اثر بودن

ممنونم که جواب میدید

با سلام

در دوران بارداری ازیترومایسین بی خطر است ولی مصرف آن به تنهایی تاثیر زیادی ندارد و باید حتما همراه با داروی مو ضعی باشد شما می توانید از ژل pangel 5% به عنوان داروی موضعی استفاده کنید اگر پوستتان معمولی یا چرب است تا 2 هفته یک شب در میان و بعد هرشب و اگر خشک است تا 2 هفته دو شب در میان و بعد تا 2 هفته یک شب در میان و بعد هر شب استفاده کنین در ضمن تمام کرم های ضد افتاب مرطوب کننده و .....که به صورتتان می زنید باید فاقد چربی باشند در مان را تا 1 ماه بعد از بارداری استفاده کنین(درمان جوش حدودا 6 ماه است)و بعد از ان برای کاهش دوز دارو حتما به متخصص پوست مراجعه بفرمایید همچنین در صورت بدتر شدن جوش در حین درمان با ازیترومایسین مراجعه کنین